Museum vaassen historie

vrijwilligers

Het museum Vaassen Historie is opgericht door vrijwilligers en wordt bestuurd én beheerd door vrijwilligers. Een grote groep vrijwilligers heeft het mogelijk gemaakt dat de historische materialen permanent kunnen worden tentoongesteld zodat iedereen kennis kan nemen van de geschiedenis van Vaassen en omgeving. We hebben een constante groep van vrijwilligers nodig als suppoost om het museum draaiende te kunnen houden.

Bent u geïnteresseerd? Geef u dan op als vrijwilliger!

Neem dan contact op met de secretaris Vaassen Historie, Hommelbrinkstede 111, 8171 JA, Vaassen of vul onderstaand formulier in. De dagdelen zijn ongeveer 3 uur en u kunt zelf aangeven welk dagdeel of welke dagdelen u dienst wilt vervullen, hoe vaak en zelfs met wie. Gedurende de openingstijden zijn er altijd twee vrijwilligers gelijktijdig in het museum aanwezig. Het museum wordt geopend en afgesloten door één van de bestuursleden. Alle vrijwilligers krijgen tijdig het rooster voor de volgende drie maanden aangereikt. Indien mogelijk per mail maar anders per post. Alle vrijwilligers zijn gratis verzekerd via de gemeente Epe.

Rooster

Hier vindt u het meest rooster voor de suppoostdiensten van het huidige kwartaal. Bovenaan in de planning is aangegeven wie van de bestuursleden van Vaassen Historie dienst heeft om het museum te openen en af te sluiten. Daaronder zijn de diensten van de vrijwilligers ingevuld. Wilt u bij verhindering pogen zelf voor vervanging te zorgen? Lukt dit niet neem dan contact op met het bestuurslid van dienst. Of via de secretaris.

Rooster voor vrijwilligers

Open de planning (in pdf-formaat) via deze link.

Lukt het niet om dit bestand te openen. Download en installeer dan eerst Adobe Acrobat Reader op uw computer.