Vaassen historie locatie 2017

Sponsors

De sponsors die een financiële of een bijdrage in natura hebben geleverd zijn (in alfabetische volgorde):

Wilt u dat de naam van uw bedrijf aan deze lijst wordt toegevoegd?

Maak dan een bedrag over op IBAN-nummer NL88 RABO 0146 2171 44 t.n.v. Stichting Vaassen Historie.

(na overboeking ontvangt u een factuur voor uw administratie) Bij bij bijdragen van 100 euro of meer wordt gedurende één jaar uw bedrijfsnaam op het sponsorbord bij de entree van het museum en op de website vermeld.

Het museum Vaassen Historie is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

De ANBI-beschikking biedt donateurs de volgende fiscale voordelen:

  • Giften van een particulier aan een ANBI zijn voor de particulier aftrekbaar voor de inkomstenbelasting als persoonsgebonden aftrek.
  • Giften van een vennootschap aan een ANBI zijn binnen de daarvoor geldende regels aftrekbaar voor de vennootschapsbelasting.
  • Omdat de Stichting Vaassen Historie is aangemerkt als culturele ANBI mogen giften met 25% worden verhoogd als aftrekpost.

Vrienden van Vaassen Historie

Meld u aan als "Vriend van Vaassen Historie".

Voor een klein bedrag per jaar ondersteunt u het museum en levert u een bijdrage aan het behoud van onze historie. Vanaf € 10,- per jaar bent u vriend en maakt u het mede mogelijk dat museum Vaassen Historie:

  • Zich blijft inzetten voor het behoud van het cultureel erfgoed van Vaassen;
  • Thema-exposities blijft samenstellen;
  • Lesbrieven samenstelt en gastlessen geeft aan de basisscholen in de omgeving.

U kunt zich aanmelden per e-mail of download het aanmeldformulier. Al ruim 150 mensen zijn u inmiddels voorgegaan!

Waarom doneren?

Vdaargeefjeomerbazen, verwonderen, ontroeren, verrassen; cultuur dóet iets met je. Of je nou graag een expositie bezoekt of zelf achter de schermen werkt: cultuur beweegt je. En steeds vaker weten publiek en makers elkaar te vinden.

Cultuur. Je houdt ervan. Je geeft erom. Een wereld zonder cultuur zou een dor bestaan opleveren. En daarom deze site. Om iedereen met een hart voor cultuur bij elkaar te brengen. Want zonder bezoekers geen expositie, zonder luisteraars geen concert, zonder publiek geen voorstelling. Hoe meer mensen erom geven, hoe mooier het wordt. Geven is ook een kunst.

Cultuurgenieters ontdekken hier hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan hun favoriete theatergroep, museum, festival of andere culturele organisatie. Cultuurmakers krijgen hier tips over het betrekken van hun publiek, fans en vrienden om hun hart voor cultuur te verzilveren.

Steun daarom ook Museum Vaassen Historie. Dank u wel.